Прогнозите са за слаби валежиНад 30 000 души ще посрещнат Нова

...
Прогнозите са за слаби валежиНад 30 000 души ще посрещнат Нова
Коментари Харесай

30 000 на площада в София за Нова година

Прогнозите са за слаби превалявания

Над 30 000 души ще посрещнат Нова година на площад “Княз Александър I ” в София. Там по традиция ще се организира концерт “Сцена под звездите ”, в който присъединяване ще вземат поп певицата Мариана Попова, изпълнителите Орлин Павлов, Рут Колева и Стефан Вълдобрев, Софийският духов оркестър и балет “Арабеск ”. Изявени български спортисти и актьори, измежду които Петър Стойчев, Георги Господинов, Владимир Николов, Тереза Маринова ще насочат видеопожелания към българите. Ще има фойерверки и в първите минути на новата година. Концертът ще е придружен със засилени ограничения за сигурност, като няма да бъдат допускани пияни хора, такива с оръжие, пиротехника, летящи фенери, дронове, стъклени чаши, спиртни питиета, бутилки с капачки и други рискови предмети.

От събота вечерта затварят за паркиране региона към пл. “Княз Александър Първи ”. До 18 ч на 1 януари няма да може да се паркира и на ул. “Дякон Игнатий ” сред бул. “Цар Освободител ” и ул. “Аксаков ”. Метрото и част от наземния превоз ще работят в новогодишната нощ. Нощните рейсове ще се движат по изменен маршрут.

Рок и национална музика ще има на открития концерт по посрещането на Нова година в Пловдив. Ще вземат участие рок група Jeremy, поп групата 4 Magic, оркестър за национална музика “Орфей ”, и Славин Славчев.

Певецът Любо Киров, група Deep Zone Project, рапърът Атанас Колев и Папи Ханс ще бъдат част от изпълнителите в концерта във Варна. На пл. “Независимост ” ще бъде инсталирана специфична 3D сцена. В Бургас за положителното въодушевление в новогодишната нощ ще се погрижи Дара.
Според прогнозите на синоптиците на 31 декември на доста места ще има слаби валежи от дъжд и сняг. Температурите се чака да бъдат над нулата – към 5 градуса.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР